torsdag 4 mars 2010

Rickard delar upp det!

Mars börjar med att vi sätter oss ner och funderar ut hur vi vill att denna veckas konsertkväll ska se ut: Vem som ska göra vad, hur vinylerna ska ligga och vad som ska köpas in.

Vi bestämmer att gå tillbaks lite från den naturrika miljön förra veckan till något rakare rocktema. En svartare entré och en scen utan en massa björkar och grenar.

Vem som ska sköta vad under själva kvällen är:
Ljud: Emma & Josefine
Ljus: Victor & Nandi
Scenarbetare: Patrick, Rickard & Oliver
Filmning och ljudinspelning: Daniel, Marijana & Gustaf

Entrén var ganska ljus förra gången, denna gång ska vi sätta svarta väggar. Vi ska ändå fortsätta på lite samma tema, med trossar och skyltdockor.

Källaren blev en hit förra gången. Flera besökare blev som ”japaner på charterresa” och ville bli fotograferade framför projektionen på väggen. Denna gång ska vi försöka utveckla källaren detta ytterligare. Från att vinylerna legat huller om buller som en matta, till ett mer streckigt mönster, ska vi nu gå helt ifrån det abstrakta och istället bilda bokstäver av vinylerna. Bokstäver som tillsammans bildar ordet ”Kick-start”. Kanske lite klyschigt men samtidigt är det just det som är charmen med det… Vad vi ska projecera där nere är inte riktigt bestämt ännu.

Banden för denna vecka blir:
Sandy Mouche: Sveriges mesta studiokörare Helena Josefssons tvåspråkiga (franska och engelska) popband med 2 album, 1 EP och några singlar bakom sig
Since Our First Guitar: Rockigt gitarrband med 1 album och 1 EP bakom sig
The Luxe: Alternativ arenapop med medlemmar från både Malmö och Växjö med 1 EP bakom sig

Kvällens DJ är: Magnus Svenningsson; Cardigans basist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar