söndag 14 mars 2010

Victor reflekterar

Tisdag den 9 Mars på Kafferosteriet:
Gruppen träffas för ett möte om upplägget under veckan. Eftersom vi fått reda på att det är 8 gånger till vi kommer behövas på Banco så kunde man göra saker man gjort innan. Såhär såg indelningen för denna torsdagen ut:
Ljud: Oliver, Emma
Ljus: Gustaf, Marijana
Streaming: Victor, Daniel
Scen: Rickard, Patrick, Josefine
Nandi var borta denna veckan.
Marijana kom med en ny idé om att ha en röd matta på scenen, vilket alla tyckte lät som en bra idé, så vi bestämde oss för att köra på det. Jag och Oliver skulle köpa fler skivor som skulle användas som bakgrund på scenen också.

Onsdag den 10 Mars:
Patrick är hemma och jobbar med en uppdatering av hemsidan. Jag och Oliver beger oss till Skivesset för att fylla på vårt LP-förråd. Sedan körde vi tillbaka saker till Blackboxen och tog nya lampor och tyger med oss tillbaka till Banco. Detta kändes som en väldigt stressfylld dag och tålamodet sattes på prov.
Väl på Banco satte vi ut skivorna i ett nytt mönster som Rickard kom på, där det ser ut som att skivorna ”faller” ut från lådorna de låg i. Tejpen tog återigen slut och det visade sig att vi handlat upp hela Tigers utbud också, så vi var utan tejp för resten av den dagen. Kvällen ägnades mest åt att sätta upp trummsettet och soundchecka bort den värsta rundgången.

Torsdag den 11 Mars:
Jag, Oliver och Rickard köper ny tejp på Triangeln. Vi får bråttom till Banco där Martin Berglund går igenom ljusbordet.
Samtidigt fortsätter förberedelserna med scenen och entrén. Marijanas idé om den röda mattan används och blir riktigt snygg! Med hjälp av Martin sätter vi upp fler lampor och efter det obligatoriska strulet med patchning har vi nu fler möjligheter med ljuset på scenen.
Med hjälp av Micke Rundberg och Daniel filmar jag alla 3 banden som bjöd på väldigt underhållande shower. Det var väldigt roligt att vara kameraman när man väl börjat få in tekniken!
Banden på scen var: Vit Päls, Dipper, och MFMB
Efter konserterna tog vi alla oss vars en kall öl innan vi tog oss hem.
Fredag den 12 Mars.
Vi träffas klockan 12 på Banco och lastar in det vi inte behöver i Patricks bil eftersom vi fått besked om att vissa saker behövs i Blackboxen. Jag och Patrick kör sedan dit och lastar av medan de andra fortsätter att röja upp på Banco.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar