lördag 6 februari 2010

Josefine talar!

Onsdag 3/2
Idag var vi allihop på banco de la musica för att först och främst se och utforska lokalen men även för ett möte med arrangörerna för projektet. Närvarande var som sagt arrangörerna vid namn Niklas och Peter. Vår handledare Martin och Jatte var också med.

- Tankar om att streama ut de olika banden på respektive kväll kom upp, då Malmö Högskola ska stå för utrustningen och att en eller två av oss i gruppen tar ansvar för att filma och på något sätt bestämma materialet till vad som ska visas för besökaren.

- Fyra rörliga kannor är också tänkta att hyra in.

- Vi fick veta att de närmsta fyra torsdagarna är planerade med vilka band som ska uppträda, vilket är jättebra då vi redan nu kan lyssna och planera vårt arbete en tid framöver.

- Vi fotograferade lokalen och vi tycker alla att det är en fin lokal med många möjligheter.

- Nästa möte med gruppen och vår handledare Martin Hennel sker på fredag den 5 februari.

Fredag 5/2
På förmiddagen hade vi först ett möte med gruppen då en hel del idéer och tankar kom fram. Vi delade upp rummet i mindre delar så som entrén, stora rummet, scenen, toaletten m.m. Vi försökte komma överrens om vad som kunde vara lämpligt att ha på respektive ställen. Vi bestämde också vem som skulle ha ansvar för vad under första kvällen som sker 18:e februari.
På eftermiddagen hade vi ett möte med vår handledare då vi presenterade våra tankar inför kvällen hur vi hade tänkt oss de olika rummen. Vi bestämde ett möte med personerna på banco för att även för dem presentera våra idéer. På måndag den 8 februari sker detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar