lördag 20 februari 2010

Gustaf tänker till

Premiären avklarad!

Då var premiären avklarad, och det gick bra. Det kom en hel del folk, de flesta inblandade och besökande verkade nöjda med kvällen.

Vecka 7 har bestått av planerande och uppbyggnad/riggning på Banco. Måndagen började med att vi körde grejer från Blackboxen till Banco. Bokningslistan var fortfarande lite oklar eftersom vi inte visste om vi fick ta lampor från Blackboxen. Detta kändes onödigt, för när kommunikationen mellan oss och lärare fungerar borde den även fungera mellan lärare till lärare. Vi fick köra det vi visste med säkerhet att vi fick ta. Eftersom Malmö högskola har ett avtal med Hertz, som inte har någon skåpbil?? Så fixade Viktor fram en bil. Resten av dagen bestod av planerande och riggande. Vi bestämde oss för att använda oss av vinylskivor som utsmyckning av lokalen. Några ur gruppen begav sig till skivesset och inhandlade en hel drös med begagnade skivor. Dessa hängdes/sattes/ lagdes sedan upp på väggar och golv. Det blev väldigt bra.

Tisdagen fortsatte i samma tempo. Här var det även meningen att ett av banden skulle komma och soundchecka. Men eftersom vi inte hade något trumset så sköt vi fram det till morgondagen.

Onsdagen bestod av lektion i blackboxen. Efter det så fick vi äntligen reda på vad som var tillgängligt från blackboxen. Marijana fixade fram en bil och vi fick dit det sista vi behövde till Banco. Senare på eftermiddagen anlände trumsetet och ännu lite senare kom Jangletones och soundcheckade.

Sen kom då torsdagen. Det mesta flöt på även om det var lite rörigt innan. Streamingen var det lite si och så med under hela dagen och kvällen. Detta berodde dels på kameran och internet uppkopplingen. Och pågrund av detta beslöt vi oss för att slopa projiceringsidén vi hade planerat för fönstren.

Som sagt, själva premiärkvällen i sig flöt på utan större problem och vi (gruppen) var nöjda med vår insats. Sydsvenskan var på plats under kvällen och nu väntar vi med spänning och förväntan på fina recensioner.

Nästa vecka kör vi igen, och förhoppningsvis kan vi utveckla våra idéer och tankar om Banco de la musica och göra det än bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar