lördag 13 februari 2010

Daniel A skriver visdomsord

Veckan börjar med streamingmöte med Martin Hennel och Mikael Rundberg. Efter en presentation av upplägget till klubben och önskemålet med streamingen, får vi förslag och vad som är möjligt att genomföra med den budget vi har. Vi måste ha en fast lina, två kameror, två laptop, ett ljudkort, två mickar och program. Det vi saknar är kameror och program som Mikael skall försöka hjälpa oss med. Vi har även fått ett erbjudande att ”kanske” få hjälp med allt detta av några film - elever. Vi har pratat med Banco de la Música om nätverk och de jobbar för fullt med detta och vi hoppas att det finns till nästa vecka så vi kan testa lite idéer.

Tanken med streamingen är att få ut konserten på nätet i två olika vinklar en sett rakt på scenen och en mot publiken. Detta skall gå ut via Bambuser till hemsidan och till bandets hemsida om de önskar detta. Vi har frågat banden till den första kvällen torsdagen den 18 och är mycket positiva till uppslaget.

Efter möte med Kickstart på Banco de la Música där vi visat och fått gensvar på våra idéer bestämmer vi oss för att dela upp oss i mindre arbetsgrupper.

Grupper och ansvar är som följer:

I källarutrymmet jobbar Gustav, Oliver och Victor med en installation där man projekterar en film mot speglar som reflekterar runt i hela rummet.

I entrén skall vi få in någon rörlig detalj, rörligt ljus eller dylikt. Samt i fönstret skall vi försöka att visa streamingen live mot något objekt. Med detta jobbar Nandi och Marijana.

I stora rummet mot en vägg skall vi projektera Resolume mot några snedställda väggar. Med detta jobbar Josefine och Daniel.

Arbetsuppgifter runt om, som hemsida, bokning av material, marknadsföring och kontakt med banden jobbar Emma, Patrick och Rickard med.

Just nu är bokningen mest i luften vi har precis fått reda på att hela blackboxen är uppbokad. Men vi skall försöka lösa detta till måndag. På Måndag skall vi börja med upprigg och se vad som funkar och vad vi måste ändra på. Spännande!

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar