måndag 3 maj 2010

Daniel A än en gång

Veckan blir lite mer spännande än veckorna innan.
När vi i vanlig ordning skall rigga stället dagen innan får vi reda på att de skall ha fest på banco och att vi inte kan vara där och rigga. Vi får istället gruppera om oss och ställa in oss på riggning samma dag och allt det medför. Så inköp av allt som kan tänkas ta slut och mer förbereda oss på att vi inte kan lita på att kunna fixa saker efteråt som strulade vid riggningen. Nu var det en riggning och sedan skulle allt fungera.
Mycket bra jobb på torsdagen gav ändå tid att försöka på en ny idé. Vi skulle prova på Arduino. Efter en mycket hektisk vecka med att lära oss Arduino i källaren på malmö högskola skulle vi testas. Hade vi lärt oss något?
Det var en del testande, mycket svordomar och kaffe. Dator som hängde sig. Tydligen gillade inte datorn att man drog sladdar från Arduinokortet samtidigt som den var inkopplad i datorn. Men efter att nästan ge upp, lyckades vi få ljud! Ilska byttes ut mot eufori. Vi hade lyckats!! nu var det bara att koppla ihop mer mickar för att få ett "fungerande" trumset.
Kvällen flöt på bra. Vi fick jobba med två externa ljudtekniker. Vilket gjorde att vi fick mindre att göra. Mycket folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar